Top

Over De Stoffenfabriek

Wie is De Stoffenfabriek Assen?
 
De Stoffenfabriek Assen is een nieuwe leverancier van kussens, zitzakken en alles er om heen. Maar onderschat onze vakmanschap niet, we hebben een team van doorgewinterde vakmensen die alles op gebied van confectie kunnen maken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Doordat we een showroom hebben kunt u vrijblijvend bij ons langs komen om te zien wat wij maken of al hebben gemaakt. Ook voor deskundig advies en maatwerk van bijvoorbeeld loungekussens kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar digitaal geprint doek? Kom langs en vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook is de Stoffenfabriek de beheerder van deze 2 websites;
van Kussenwereld en Zitzakwereld.
Zo kunt u vanuit uw luie stoel op zoek naar sierkussens, zitzakken en andere aanverwante artikelen! 
 
Maatwerk
 
In onze fabriek / productieruimte in Assen ligt meer dan 100 duizend meter stof in ontelbare designs. Stoffen voor allerlei maten sierkussens en natuurlijk rollen stof voor het maken van zitzakken voor binnen en buiten in diverse maten. Wij produceren de artikelen zelf en kunnen daarom voor zowel bedrijven als particulieren maatwerk artikelen leveren! 
 
Concurrerende prijzen
 
Door de marktprijzen goed in de gaten te houden zijn we concurrerend ten opzichte van andere aanbieders. Bel of mail ons voor vrijblijvende offerte op maat. Deze ontvangt u doorgaans binnen 24 uur.
 
Nederlandse kwaliteit
 
Al onze producten zijn gemaakt van grondstoffen die wij in Nederland aankopen.  Wij beloven u dat wij onze uiterste best doen om de gewenste producten te leveren in de maten, kleuren en kwaliteit die u verwacht! Om teleurstellingen over kleuren en stoffen te voorkomen kunt u bij ons altijd een stofstaal van iedere gewenste stof en kleur aanvragen om zodoende de juiste keuze te kunnen maken. Vanzelfsprekend kunt u uw order ook, in alle rust, bij ons komen doorspreken. Maak hiervoor altijd even een afspraak: 0592-407750 of info@destoffenfabriek.nl

En onthoudt: bent u tevreden, vertel het verder!
Heeft u een klacht of opmerking, vertel het ons!